FRISK Kip met Tonijn & Zalm voor gesteriliseerde, volwassen katten is geschikt voor:

Gesteriliseerd/ Gecastreerd
Sterilisatie/castratie wordt aanbevolen voor katten, maar het is bekend dat het een risicofactor is voor overgewicht. Het kan leiden tot een verhoogde eetlust en een verminderd activiteitsniveau. Ons recept is specifiek samengesteld om deze veranderingen in evenwicht te brengen.

Binnenshuis
Het toegenomen stadsleven heeft geleid tot meer katten die binnenshuis leven, maar deze omgeving kan hun hoeveelheid beweging beperken. Om het risico van een ongewenste gewichtstoename tegen te gaan, is ons recept samengesteld met een lager energiegehalte om katten te helpen een normaal gewicht te behouden.

Gewichtsbeheersing
Ongewenst overgewicht is in verband gebracht met meerdere gezondheidsproblemen bij katten. Ons recept bevat weinig vet om de gewichtsbeheersing te ondersteunen. Zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Het is ook samengesteld met een speciale gewrichtsformule om gezonde gewrichten te helpen behouden.

Senioren/Veroudering
Naarmate katten ouder worden (7+ jaar), kunnen hun voedingsbehoeften beginnen te veranderen. Ze kunnen minder actief worden, meer tijd binnenshuis doorbrengen of een langzamer metabolisme ontwikkelen. Het recept is samengesteld om hoogwaardige eiwitten te leveren, met minder calorieën en met toegevoegde L-Carnitine om de gezondheid van katten te ondersteunen als ze ouder worden.