FRISK Kalkoen & KIP voor volwassen katten is geschikt voor:

Volwassen
Om aan alle voedingsbehoeften van de volwassenheid te voldoen, hebben volwassen katten een kwalitatief hoogwaardig dieet nodig dat in staat is hun behoeften te ondersteunen. Ons volledige recept is samengesteld met uitgebalanceerde niveaus van vitaminen en mineralen om de dagelijkse gezondheid en het welzijn van volwassen katten te helpen behouden.

Actief
Uiterst speelse katten kunnen een recept nodig hebben dat in staat is om hun actieve levensstijl aan te vullen. Ons recept is samengesteld met een hoog energiegehalte dat kan helpen om te voldoen aan de verhoogde energiebehoefte van actieve katten. Het is ook rijk aan hoogwaardige eiwitten en Omega-3 vetzuren om de spieren sterk te houden en de actieve gewrichten gezond te houden.

Buitenshuis
Het buitenleven biedt een uitstekende omgeving vol verrijking voor nieuwsgierige katten. Katten met toegang tot de buitenlucht hebben een sterk immuunsysteem nodig om ze gezond te houden terwijl ze spelen en verkennen. Ons recept is samengesteld met toegevoegde Vitamine E om het immuunsysteem te helpen ondersteunen en hun natuurlijke afweer te behouden.

Kieskeurige Eters
Het is bekend dat katten nogal kieskeurig kunnen zijn over wat er in hun voerbak zit. Met dit in gedachten is ons recept zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat het bijzonder smakelijk is voor katten, zodat de etenstijden een bron van plezier blijven voor zelfs de meest kieskeurige katten.