Waarom hebben katten behoefte aan specifieke recepten?

Katten hebben behoefte aan voeding die past bij hun specifieke fysiologische en fysieke gesteldheid. FRISK Catfood is speciaal ontwikkeld om diverse hoge proteïne en hoog dierlijk eiwit recepten te bieden samen met toegevoegde functionele ingrediënten die helpen de gezondheid van de kat te ondersteunen.

Katten zijn carnivoren, ze hebben unieke nutritionele behoeftes die verschillen met honden. Tenminste een-derde van een gezonde volwasen kat’s dieet zou uit proteine moeten bestaan.

Het is essentieel dat kattenvoeding rijk is aan het aminozuur Taurine en vitamine A. Het is extreem belangrijk dat katten voldoende Taurine krijgen om de ogen en de gezondheid van het hart te ondersteunen. Een dieet dat rijk is aan vitamine A voorkomt huid en vacht verslechtering, houd goed zicht in stand en voorkomt verzwakking van de spieren.

Onze recepten zijn geformuleerd om voldoende voedingsstoffen voor de dagelijkse gezondheid van katten te voorzien. Ook zijn functionele ingredienten, zoals cellulose, toegevoegd om de reductie van haarballen te ondersteunen.

Omdat katten zo specifiek zijn als het gaat om maaltijden hebben we diverse voedingstesten uitgevoerd, zodat we zeker kunnen zijn dat onze recepten in de smaak vallen bij katten. Met een assortiment van de beste versbereide dierlijke eiwitbronnen, kunnen we zeker zijn dat katten van onze recepten houden.